Monday, June 29, 2015

degree dah habis, bro


Kalau nak diumpamakan dengan ayat klishe, aku akan cakap; macam baru semalam register, dan sekarang semuanya dah settled - no more classes, no more assignments, no more quizzes, no more exams, no more attendance sheets, no more late night stay-ups, no more movie exchanges, no more everything in what college students would do.

no more.

Tapi, masa memang betul-betul pantas berlalu disebabkan aku terlalu occupied dengan semua perkara. 
Tak sedar yang masa sedang berlalu. 
Tak sedar yang masa dah pun berlalu.


Kawan-kawan, aku doakan yang terbaik untuk kalian.
Aku akan rindukan semuanya. Sungguh.






1 comment:

Anasyg said...

awww... mcm baru semalam borak pasal ur switch from another U ke UPM, good luck in d future anep. (bila la boleh jumpa owner blog kucing ni up front kan) haha. Salam Ramadhan Anep :)