Monday, July 7, 2014

Geram Bontot Mama?

Hai!

Di bulan yang penuh keberkatan ni, aku taknaklah post benda yang merapu-rapu. Hafiz Hamidun pun ada cakap;

 'bercakap itu lebih baik dari diam, diam itu lebih baik dari bercakap perkara yang merapu'


tapi, post aku ni hanyalah sekadar gambar yang aku printcreen dari blog aku. aku tengah belek-belek dashboard dan tengok pada bahagian stats. nampak macam menarik, so aku printscreen dan aku post. selamat berbuka puasa! KAH!



entah bontot mama mana ntah orang tu geram sampai keluar blog aku. seriously ada orang search 'GERAM BONTOT MAMA? LOLOLOLOL


2 comments:

Azrin Rahim said...

hehehe.. ada2 jerlah orng niekan.. aduyaiii

luqman zakaria said...

entah apa yang difikirkan oleh orang yg type tuh kan..heheehe