Wednesday, July 31, 2013

lelaki besar, jamban dan terbang

Salam Ramadhan !

harini aku terasa nak update blog sebab aku rasa nak update blog -.-

okay , aku sebenarnya nak cerita pasal mimpi aneh + scary yang aku dapat haritu . bulan bulan puasa pun boleh dapat mimpi menakutkan . apa puncanya ya ? makan lebih waktu sahur ?

mimpi dia bermula dengan aku , yang sedang dalam perjalanan pulang ke rumah , seorang diri , naik kereta . so , dalam perjalan pulang tu , aku singgah satu hentian ni nak kencing . so , berhenti .

bila berhenti tu , aku masuklah tandas . bila aku masuk tu , kencing , takde pape . haa kepelikan dan keseraman dia mula tang nak keluar toilet .

bila aku nak keluar , then tiba tiba ada seorang lelaki badan besar , baju kemeja , tahan aku . aku macam OMG OMG kenapa dengan lelaki ni ? dah lah badan besar lepas tu nak tahan tahan aku pulak . saiko lah lelaki tu . seramnya bila fikir balik

dia tahan , lepas tu dia paksa masuk jamban . aku lagi lah OMG OMG . lepas tu orang keluar masuk , aku mintak tolong . mereka buat tak tahu seolah seolah muka aku muka wanted yang telah tersebar dan lelaki itu pegawai yang berkuasa untuk menghukum aku . persoalannya , jadah apa dia nak hukum aku dalam jamban ?

tanpa berlengah lagi , aku segera melepaskan diri dan keluar dari toilet yang menyeramkan itu.

kepelikan lebih terserlah dan membuktikan mimpi itu tiada sempadan apabila aku dengan gembiranya terbang -..-

aku terbang , escape dari lelaki yang paksa aku masuk jamban tadi .


THE END dan selamat berpuasa .