Wednesday, September 19, 2012

Junior-ku sayang

Assalamualaikum comel comel sekalian .

semalam aku pergi Mydin , yakni tempat feveret untuk kami seisi keluarga beli barang keperluan dan makan capati . aku kat bahagian sabun sabun ni , eh tiba tiba terserempak dengan junior ketika sekolah menengah . senior femes baik kan , sekali pandang dah kenal ! aku pun kenal dia , sebab aku induct dia masa dia form 1 .


**********************************

nani : eh ! eh ! mcm kenal !

aku : ye . aku pun macam kenal kau *sengih sengih*

nani : abang anep !

aku : ye saya .

nani : eh abang ! kenapa macam pendek ?

aku : -___________-

nani : haah lah . kenapa pendek ?

aku : sudahlah kau . shopping dengan siapa ?

nani : kakak tu . eh kenapa abang macam pendek ?

aku : grrr bukan pendek lah . comel . dah bai . aku nk beli barang .


*********************************



6 comments:

hafiz hafizol said...

ad jugak ye makin pendek? haha.

bukankosong said...

kah kah kah kah

maknanya dia dah tinggi kot, ko je paras tuh

haha

pendek owsem xpe kan!

crescent said...

hahaha...itu je yg dia notice yer...haha...

Nuramalina Aziz said...

sedih je dengar statement budak tu?hahaha..asal tak lempang je lelaju.haha.

Abg Stalker said...

ok bagus.alasan utk org yg rendah adalah 'comel'.kahkahkah

Zac Rega said...

Ada tgk gambar abg panas ni dekat fb daniel adie and kata " Eh pendek " Haha. Untunglah pendekk. Comey.