Saturday, September 15, 2012

bungkusan dari Johor :')

assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua moga bahagia :')

haritu , mak dengan gagahnya masuk bilik aku dengan membawa sebungkus bungkusan (sebungkus bungkusan ?) yang perlu ditanda tangan sbagai tanda menerima bungkusan itu . rasa macam diri ini hebat bila kena tanda tangan dekat posmen tu . kau paham kan ? :')

 nebes tau nak bukak . nebes >.<


 pengirim :')


 tadaa . ini lah yang hilangkan ke-nebes-an aku . sampul raya dia yg tak habis , dia bagi aku .




 Njalok Ngapuro Sing Akeh Akeh , 
maksudnya , Minta Maaf Banyak-Banyak . ai ni anak cucu jawa tau :')




takde keje . hantar sampul raya 10 keping -____- kalau dlm setiap sampul ada isi , agak gembira lah hati ni kan . ni kosong :'(
bungkusan istimewa ini dari si pemilik senyuman manis Encik Khairi Khadzir :') atau nama red carpet dia , Hairie Cerulean . apa tu cerulean ? pegi tanya dia . HAHA k .
takpelah , tak pernah dapat sampul raya ada muka pengirim kan , ni first time . agak terharu lah .



4 comments:

TIM_Fahid said...

redha...je lahhh

bukankosong said...

haha

aduiii

Mohd Khairi Khadzir said...

anep! hahaha ... jd bahan plak aku pnye sampul tu! grrrrr

crescent said...

meriah sampul duit raya...nak satu...haha...yg berisi...