Thursday, August 2, 2012

Teman wanita , homoseksual dan crush .

assalamualaikum .

habis blog aku kena godek , renovate padahal takde lah berubah sangat pun . header dengan tambah lagu korea . HAHA ! maaf lah aku suka lagu tu sejak pertama kali dengar dalam running man episod girls generation . Yuri ! Yuri ! *histeria*

baiklah . kembali kepada topik . tajuk yang agak kontroversi untuk dibuat entri - eh mcm pantun pula . entri sebelum ini berkisarkan tentang Aku , Girlfriend dan Cinta :3 aku kupas tentang persediaan sebelum masuk alam bercinta dan bagi nasihat utk mereka yang punya keinginan untuk bercinta *muntah* 

off topic ; awek pun tak ada nak cakap pasal cinta .

awek pertama aku ialah semasa aku tingkatan dua . Nur ehem ehem namanya . dari Terengganu . putih , cantik , tinggi , dan menjadi kegilaan ramai . sebab itu juga aku putus dengannya . aku kalah dengan kemacho-an abang tingkatan 5 yang turut menyimpan perasaan terhadapnya . mula-mula jadi abang angkat , kemudian dengar cerita dah couple . untunglah ! #emo

awek kedua aku ialah semasa aku tingkatan lima . Nur ehem ehem namanya . dari Melaka . putih , tinggi , bertudung litup dan juara tilawah antara dorm . dia pemalu , pendiam dan budak baru masuk sekolah aku . kebetulan aku in charge untuk induct budak baru , so terjatuh hati . blerghh . mula mula utus utus surat . kemudian masing-masing confess . malu tau :')
selepas spm , kami jarang contact , dan aku minta putus . dia deserve untuk tidak diperlakukan sebegitu .

masuk uitm , cabaran baru datang . masuk kolej dikelilingi senior , aku jadi mangsa ! HAHA kelakar bila ingat balik . teringat malam pertama orientasi , ada senior yang datang untuk check 'adik' baru . cuak , gentar , gementar . selamat sebab aku berkurung aje dalam bilik .

ada seorang senior yang selalu menganggu . lelaki lah . dekat library dia ganggu , dekat jambatan dekat kolam itik dia ganggu , dekat lobi bawah kolej sebab nak dapatkan signal wifi kuat dia ganggu , dekat pasar malam dia ganggu . di mana mana jua asal nampak aku , dia mesti gosok gosok kepala aku -..-

aku dapatkan info dari informer . 

"dia tu g*y kuat . tarik budak budak baru yang comel comel , kacau-kacau "

gasak . kisah pulak aku ? selagi aku tak kacau dia , jangan harap dia dapat kacau aku . dan aku mula crush pada seseorang selepas masuk kelas pertama :') cantik orangnya , nama dia Nurul ehem ehem . putihh , comel . hehe tp dia ada pakwe dah .

begitulah sehari-hari . tengok crush dari jauh , sambil diganggu senior tu . pfft ! sampailah aku blah dari uitm . setahun je pun dok situ .

selamat berpuasa ! dah besar ponteng puasa tak malu ? 


5 comments:

bukankosong said...

suma Nur ye

siti Nurhaliza kah?

btw jgn jd gay dah, zaman skrg dasat, haha

Awie Omar said...

Salam Ramadhan :) dari : awieomar.blogspot
Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.
Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog awieomar.blogspot. (sebagai pengesahan penyertaan:))

the typewritor said...

cepat2 kawin untuk elak diserang gay

Ety said...

girlfriend dia semua "ehem ehem" eh. sama nama ek depa semua ? hihihihi :D

TIM_Fahid said...

hahaha... tah tah semua tu dah kawen skg...
uih siap ade gay??? astaghfirullah~!!!