Wednesday, August 1, 2012

tabiat sangat buruk .

assalamualaikum dan selamat berpuasa :D

setiap hari aku dok perah otak , nak update blog pasal apa nak update blog pasal apa . so natijahnya ? hambik kau last update aku 1 week ago .

baiklah hari ini nak cerita pasal tabiat buruk aku . tahu tabiat buruk ? 
tabiat buruk ialah tabiat yang tak cantik .

tabiat buruk aku ialah suka menangkap-nangkap gambar semasa memandu . buruk ke tak buruk ? sudahlah buruk , 18SG pulak . kereta manual okeh ! mana nak pegang stereng ? mana nak tukar gear ? mana nak pegang kamera ? jadi , itulah tabiat buruk saya ^^,

kamera tu takdelah yang kamera hitam besar bagak tu . memang aku dengan kamera tu bolos masuk parit . ai pakai kamera fon je >.< maklumlah , tak mampu pakai mahal mahal .


 tabiat buruk #1

  tabiat buruk #2

  tabiat buruk #3

  tabiat buruk #4
*rumah yang sangat idaman ! lawa gilerrrr rumah niiii

 tabiat buruk #5

 tabiat buruk #6


a/n berani nak naik kereta dengan saya tak ? :')



2 comments:

Ety said...

tabiat buruk ni mmg suka snap gmbar matahari eh ? hihihihi :D

DanieL AdiE said...

BAHAYA2!

*tapi selalu gak buat..