Friday, August 10, 2012

hebat sekali .

assalamualaikum .

mesti dah tengok iklan hebat giler dari Petronas dan BERNAS tu kan ? aku menangis woih . yang Petronas tak sangatlah , tapi yang BERNAS tu betul menitik air mata . dua orang budak yang betul-betul terkesan . haishh

dua dua iklan tu tak guna pelakon popular , tak dikenali ramai , tapi dah boleh buat aku menangis .
dua dua iklan tu tak lebih dari 15 minit pun , tak panjang pun , tapi dah boleh buat aku feel something .

kalau iklan boleh buat hebat-hebat , rasa boleh je kalau nak buat filem hebat jugak . takkan asyik nak adaptasi dari novel atau nak tunggu raya je ? HAHA rilek . just my 0.00000002 cents .
tahniah buat producer atau sesiapa yang mencurahkan idea menghasilkan iklan yang hebat dan terkesan di hati penonton .


" kami takde keluarga , raya di sini je kot " - adik Fizi , iklan BERNAS .


3 comments:

Wan Zulqhairi said...

Saya ada idea nak buat iklan! Hahaha..

Anasyg said...

#serius nangis dan sebak sepanjang 15 minit. Tp part last yg kat kubur tu mmg da takleh tahan dah, menjejer2 da air mata kejantanan kuar.

anamizu kaito said...

ha kan? ini balik2 asyik nak adaptasi dari novel.. pastu jln cite nk tiru korean drama.. phuiiii! =P






slm ramadhan,
cik ana