Saturday, July 21, 2012

Salam Ramadhan 1433H Kepada Semua Umat Islam Seantero Dunia Dari Aneff Marhfiz dan Keluarga

tajuk tak nak panjang pulakk kann . HAHA kisah pulak aku .

malas nak menceceh pepanjang , aku rasa tajuk je dah straight to the point kan ? so perlu ke tak aku wish lagi ? ke nak biar je tajuk takyah entri ? HAHA k .

saya (dan dan guna saya) minta maaf kepada semua , dan semoga Ramadhan ini lebih bermakna buat saya dan sayang-sayang semua . muah !

eh ada video lah hiks tapi pendek je and buruk kualiti sebab pakai kamera henpon je bukan kamera itam besar tu tapi ok lah sbb takyah setting HAHA and senang nak pegang dan replay dan rekod balik kalau buruk HAHA . (sila baca dalam satu nafas)


kenal tak artis atas ni ? haritu kitorg lepak sekali so aku suruh la dia dedicate video sikit . ehek !


SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 1433H
ikhlas ;
Aneff Marhfiz


1 comment:

Anasyg said...

salam ramadhan to u too...kena tengok dua tiga kali baru dapat tangkap apa anep cakap-laju beno speakangnye tu.