Monday, July 23, 2012

2012 .

situasi 1 .

*bunyi kamera*

ali : kau buat apa tu tngkp gambar makanan ?

abu : u're sooooo 2008 . aku nak tweet lah apa yang aku buka puasa .

ali : pfft !


***************

situasi 2

*bunyi kamera*

ali : haih tangkap gambar sendiri nampak ?

abu : of course lah . get ready for tarawih uols ! kene lah tweet !

ali : pfft !


**************

situasi 3

ali : abu jom jemaah subuh kat surau .

abu : err kau pergi dulu lah .

ali : jomlahh . nanti boleh tweet ! kali ni biar aku tangkap gambar kau dari head to toe . nak ?

abu : pfft !

5 comments:

FYA PELANG! said...

HAHA. sekarang kann ? semua kena tweet. mentang2 twitter tu, " ni twitter aku, aku punye suke lha nak tweet ape " HAHA.


nway, AM jemput lha follow tweet fya. HEHE.

nanabyte said...

situasi baru:

minah: instagram is down. leh x ceritakan rupa makanan bukak posa kau?

jemah: ...

hehe. :)

SaddLone said...

hakikat dohhh!! hehe

aKSARAfENDI said...

keh3..sharing is caring kut..tu yg duk sume nak war2kan kt org apa dia buat..

Ety said...

hahaha. realiti memang begini. mula2 zaman FB, ni dok sakan tweet. sekarang pun zaman intagram pula.

untung laa. Ety takda twitter dgn instagram pun. sooooo 2008. hahahaha :D