Sunday, June 10, 2012

Surat Khabar Utusan & Laman Web ILuvIslam

Assalamualaikum .

Tajuk catchy sangat ye tak ? kisah pulak aku . baiklah entry kali ini agak impian-jadi-kenyataan jugak sebab dah lama sebenarnya berangan-angan supaya hasil tangan aku dihargai . uhuk ! mesti kau menyampah kan ? yelah baru masuk paper pastu masuk iluvislam nak buat entry . sat lagi masuk tv haa amik kau aku buat press conference !

aku suka gila berkarya tak kisahlah sajak ke , puisi ke , cerpen ke . dan bila aku dah buat , aku simpan dulu dalam laptop ke dalam buku nota ke . bila baca balik , baru fikir kenapa tak share je . eleh yelah kau anep padahal nak orang baca pastu puji kan ! pfft !
eh tak ke bangga bila orang baca lepas tu puji ? anugerah tuhan tak boleh ditolak . HAHA k -.-

cerita dia macam ni . puisi ke hape bende yang aku tulis setahun lepas , aku baca balik . setahun okeh setahun . lepas tu aku baca balik . bila aku baca , aku rasa macam nak share dan website iluvislam menjadi pilihan . yelah , puisi aku tu ke arah kebenaran sikit -..- so memang takkan lah majalah maskulin nak amik .


tadaaa . lompat-lompat aku bila iluvislam bagi email yang depa dah publish . cheq ghumbira naa .

Puisi : Sang Zuhud




tadaaa ! ni pulak dalam paper utusan . aku tak perasan langsung mula-mula sebab ermm ermm , ok abaikan . aku perasan bila bukak email , depa kata dah publish . laghi laa cheq ghumbira !

Cerpen : Isteri atau Ibu ? 
geti klik ? kalau geti klik , klik . kalau nak baca dalam versi BM lah . kalau takmo , takpayah klik .


a/n : kalau kau suka menyanyi , aku suka menulis . kalau kau suka berlakon , aku suka menulis . dan kalau kau suka bercakap , aku pilih untuk suka menulis ;)

a/n 2 : terima kasih kepada surat khabar Utusan dan laman web ILuvIslam :)



5 comments:

Anasyg said...

tahniah la pok chek anep

Ety said...

wah wah. tahniah. mesti seronok kan bila karya dihargai. keep it up ! :D

Wan Zulqhairi said...

nak sign plissss!!!!

Anonymous said...

tahniah :)

Anonymous said...

tahniah anifah:P