Saturday, June 9, 2012

Amaran : Entry Untuk Umur 20 Tahun Ke Atas

Assalamualaikum .

WARNING !

Amaran telah diberi . kalau kau baca jugak lepas tu kau maki aku ke , block aku ke , unfollow ke , banned ke , flagged ke , report ke , baling tong gas ke , aku terima Y_Y maklumlah , aku kan pemalu . ok takde kaitan .

aku bukak dashboard blog , lepas tu aku scroll scroll scroll scroll scroll scroll .. jumpa title yang agak menarik . Tajuknya , LELAKI JAGALAH PENISMU . oleh sebab aku lelaki , so aku pun tergerak lah untuk klik dan baca . tak sangka pulak siap ada gambar T______T

jangan risau . aku ada letak gambar dan memang style aku letak gambar besar-besar okeh . so jangan pertikaikan !

mengikut sumber , ia terjadi sebab jangkitan kuman . macam mana boleh kena jangkitan ? sebab apa ? entah lohong mana dia hulur , sebab tul lah kot kene jangkit . ok , UNTUK LELAKI , lepas tengok je gambar , make sure check ! jangan tak check !

bersedia ?


************


********


****








a/n : credit and thanks to Zarul Shazidee

a/n 2 : niat aku hanya untuk berkongsi . aku gv up tak letak gambar besar-besar sebab macam erm ermmm over .

a/n 3 : LELAKI , dah check ? >.<



4 comments:

Adylia Qarissa said...

info berguna untuk kaum adam..

pikir positif..kalau untuk pengetahuan tak salah tapi jangan duk tengok lelama..kang berdosa lak :)

iKhRam said...

uish
penyakit nie betul2 menakutkan...

thx dgn info ini
mmg kene jaga elok2 ni
mahkota kaum adam kan??

Zac Rega said...

memang geli gelu gela gila -.-
so kene jaga elok-2
cara penjagaan?
Ta de tulis erkk. LOL!
*sabun everyday.
Mr. 4teen xD

the typewritor said...

seram sejuk aku tgk...aku? alhamdulillah nice saja