Wednesday, May 16, 2012

Meroyan

Assalamualaikum .

Pernah meroyan ? Pernah tengok orang meroyan ? Yang meroyan mati laki ke mati anak tu lain cite .. yang aku maksudkan ni , meroyan sebab boipren gelpren . pernah ?

ok fine kalau nak meroyan takat menangis boleh . memang tak ada masalah bagi aku . tapi kalau tiap malam kau meroyan tengok gambar dia kau meroyan, makan meroyan , mandi meroyan , tengok tv meroyan , berak meroyan , semua benda kau buat kau meroyan . mak kau pun aku rasa nak humban kau dalam parit , tahu ?

sudah tu kat facebook meroyan , twitter meroyan , blog meroyan . kalah orang yang mati bini !

ehsan Google Images


aku mengaku semua orang pernah mengalami kehilangan . tapi meroyan disebabkan kehilangan kekasih ?? as in breaking up . ADA JODOH TAK KE MANA . OKAY ? 

kau meroyan macam mana sekalipun , kalau dah dia taknak kat kau .. tak boleh buat apa dah . sapa suruh tak jaga betul-betul . HAHA k -__-

pokok pangkalnya .. kebahagiaan tu datang dari ketenangan :) doa banyak-banyak ya ! :D

hence , i made this video . kbai !



a/n : ingat , ada jodoh tak ke mana . akan bersatu jua akhirnya :)



4 comments:

Anasyg said...

thumbs up ^^, suka video kali ni -

Adylia Qarissa said...

Hahahaaa meroyan mati anak lagi seksa wooo

Ri said...

cool vid :)

♥ FBMN ヅ said...

mmg meroyan...haha