Saturday, February 18, 2012

Jam 5

assalam .

tahu tak yang aku tak tidur lagi ? HAHA . yes , rutin harian aku tidur lambat bangun awal . ok tipu . aku bangun lambat tapi tak lambat sangat . around 11 aku dah terkebil kebil sambil meraba carik fon . kalau takde mesej atau calls , peratus untuk kembali tidur agak tinggi >.<

apa aku buat malam malam sampai jam 5 pagi tak tidur lagi ?
-aku baca blog orang
-aku tengok video orang
-aku belajar :) setakat ni , hanya 1 orang saje yang tahu apa yang aku belajar . hiks !

walaupun tidur lambat , tapi aku jarang tidur masa subuh . eh ? jarang tidur sebelum dengar azan . selepas ? ke sebelum ? aku pening --"  yang pasti masa aku tidur , subuh belum masuk . so sekarang dah 5.14 . blog aku dah baca , video dah berapa kali aku dah replay , study dah tadi . TIDUR ? siapa nak teman aku tidur ? no ? no me gusta ? T_T ok foineeeeee kalau camtu nak request mimpi bisa ngak sih ?
aku nak mimpi aku berlari lari di taman bunga lavendar berpegangan tangan bergolek golek dan end up kat satu pondok kayu bercerita itu ini . haaa aaaaa .

*mimpi yang aku request takde kena mengena dengan pengaruh drama dingin lavendar okay ! walaupun teringin .



5 comments:

Clumsy Boy said...

Semoga dapat mimpi yg direquest. hahaha..

Adylia Qarissa said...

agaknya dah bangun lom nie?? :D

aneff.marhfiz said...

@Clumsy Boy tak dapat punnn T_T

aneff.marhfiz said...

@Adylia Qarissa dah dah :D dengan segarnya !

Eazy Izzuddin said...

aish...
biasalah tu ngan rutin dia..
tidur lewat ...
:P