Monday, February 13, 2012

Daniel Adie . Hizami Li & Khairi Khadzir

hmm sebenarnya aku tak geti sangat nak review review ni . kang salah review tak masal surat mahkamah sampai dalam post box tak kuase meks nyehhhhhhhhh T_T
papepun , aku kena jugak buat . sebab apa ? sebab nanti kene tuntut . kat dunia ok lagi , kat 'padang besar' nnt tu yg den dobar tu .

okay , DANIEL ADIE




seorang blogger dan juga cikgu bahasa inggeris di salah sebuah institut pengajian tinggi tempatan . merupakan kawan baik kepada pemenang kedua contest aku . nanti aku review dia lak . SABOR ! si dia menggunakan bahasa perantara yang formal dan pada pandangan aku , sangat selesa untuk digunakan dalam teknik pembacaan blog . menggunakan nama Daniel Adie sebagai nama blog dan aku suka shoutbox dia . nak ! kalau nak tahu , adie ni senior TESL aku dolu dolu . hiks ! dolu dolu laa tapi sekarang tidak lagi . 





ni dia Hizami . teman rapat sejak tingkatan satu dengan Daniel Adie . tapi Hizami ambik Matematik kat UPSI . tengok betapa berwawasannya aku ikuti perkembangan blog dan hidup diorg >.<  Hizami atau nama red carpetnya Hizami Li menggunakan ayat santai which aku suka dalam blog dia . aku dari dulu nak tahu mana datang nama 'Li' kat nama dia . aku syak tu nama awek dia . Lili ke , Linda ke . aku syak laa . Hizami ni err geti photoshop . illustrator . paint ? -..- ok ok jenguklah blog dia kalau nak tahu . Li .. Lipan mungkin ? bai !



blogger ni merupakan seorang pelajar jurusan architecture di USA atau lebih dikenali sebagai Uitm Shah Alam . nak gempak aje ye dak ? jangan salahkan aku . salahkan kawan aku sbb dia yg bagi nama USA tu . HAHA . bro ni aku agak seorang yg pandai design design kalau melihatkan kepada design header dan jurusan yang diambil . eh ? ni pun aku musykil mana datang nama Cerulean . dia minat cerita Twilight mungkin ? nampak kaitan ? 


baru aku perasan yang menang contest aku suka kaler biru dan memasing ada dot com . wuwuwuwu huntonglaaaa . warna biru membawa tuah hari raya 2011 mungkin ? tapi sekarang 2012 . maknanya 6 bulan dah berlalu >.<
next post , consolations .



3 comments:

DanieL AdiE said...

Nice2...

Thanx Aneff..

Appreciate it..

reenapple said...

ahhhhhaa... cantik header tu..=)

Mohd Khairi Khadzir said...

anep! hahaha bru jumpa.. wey2 aku bukn ARCHITECTURE tapi LANDSCAPE ARCHITECTURE huhuhuhuh... sory, cerulean tu xde kaitan ngan twilight tu pun.. just suke2 sbb cerulean tu nama lain bagi kaler biru wiwiwiwiwi~~~~

bila plak USA tu! bru tau hahahahha