Wednesday, September 14, 2011

Couple pastu Break ? -.-

hai .

pernah tengok video di YouTube yang bertajuk "Strangers , again ?"
video pasal peringkat dalam perhubungan . kalau nak tengok , tengok lah kat bawah ni tp kalau kelajuan line internet kau mcm hidup segan mati tak mau , kene sabar sikit la sbb video ni 15 mins . tp kalau belum sempat kau tekan play , dia dah full .. mmg dipersilakan la tonton video terbabit .
tapi takpe kan , bulan bulan mulia Syawal ni , banyakkan bersabar ya -.-


meh sini AM nk bagi pendapat sikit . yelaa sebagai org yg berpengalaman kannn -.-
satu je persoalan yang berputar-putar di minda . wah ayat aku .

persoalan : KENAPA MEREKA TIDAK BERUSAHA UTK MEMPERBAIKI HUBUNGAN MEREKA ?

that perempuan ada ckp ; their relationship is either ended in marriage or breaking up .
jadi , kalau dah tahu yg hubungan mereka terumbang ambing , kenapa masih memilih jalan utk break up ya ? kenapa tak memilih jalan yg lebih menggembirakan semua orang ?


for me (based on that video laa) , perempuan tu yg tak nak dan tak sayangkan hubungan dia dgn that guy . she seems like boring dengan lelaki tu . end up , that girl dah ada bf baru . sooooo , who's to blame ?


p/s - tengok laa video tu . sekadar beri pandangan sajeee . kalau kau dah siap berinai , hantaran dah siap 20 30 dulang , dah lulur badan bagai , kalau Tuhan tak izinkan , tak jadi jugaa (:

5 comments:

Lelaki Ini said...

adeyh2
sik dapat tgk la...

Dylla Abas said...

yup AM..kun fayakun la kan.jadi maka jadilah :)

Eazy Izzuddin said...

yup..
sepatutnya harus di perbaiki..
jgn nak tinggalkan begitu saja..
eh video tu x dpt tgk..huk2

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

:) couple then break.da biasa..smpai rs jodoh tu biar la parents yg tentukn.

L.O.B (bukan lobi ok!) said...

statement last tu saye sokong :D