Thursday, July 21, 2011

kenangan sekolah ... [ part II ]

Salam ^^,
masih ingatkah anda , anda dan anda dengan entry yang INI ? tak baca lagi ? KLIK LAH !
haaa jadi untuk entry yang ini , AM akan membuat penyambungan entry =.='

uncles , aunties , brothers , sisters , faggots .. mari baca part II ! ^^,

____________________________________________________________________


kenangan darjah 4 

kenangan yang AM paling ingat masa standard 4 ....
masa tu AM kene panggil dengan cikgu untuk tolong2 kat library ,
pastu AM pun dengan senang hati la pegi .. tapi cikgu tu ckp lepas rehat masuk kelas balik ..
dengan konfiden dan gagah , AM terus lepak library ..
padehal kerja kat library sume dah siap .
senang cite , AM ponteng kelas matematik !
esoknya .. "SIAPA YANG DUDUK LIBRARY MASA KELAS SAYA SEMALAM ?"
yeahhh ! dah kantoi !
hukumannya : PENAMPAR DI MUKA + ROTAN DI BETIS di depan pelajar lain 
hayunan 180 darjah okayy !!
dan sangat sakit  . sangat =.=

___________________________________________________________________


kenangan darjah 5

 oh ! terrible !
ada sorang mamat gile ni sentiasa tak puas hati dengan AM !
OMG kami hampir bertumbuk ya di belakang sekolah sambil tunggu bas datang .
dia yang carik pasal !
baiklah , ceritanya begini ... AM sedang bersantai di bawah pokok .. panas kannn :|
so , tiba-tiba beliau datang . usik-usik telinga AM . 
eh budak ni .. kau suka , kau cakap !
pastu AM bangun laa , dia da dabik-dabik dada . alahaii tak padan dengan ketot .
AM menuju ke arahnya dan dia menolak badan AM !
tapi control macho , tak jatuh beb ! still standing wa cakap lu .
okay , AM dah tak tahan marah .. tiba-tiba ada bunyi hon kereta .
oh ! kakak AM datang jemput ! so , bye-bye mamat gile .
padehal dalam hati lega gile ! =.=

_________________________________________________________________
 
 
kenangan darjah 6

susah kann kalau dapat satu kelas dengan pelajar-pelajar harapan sekolah =.=
AM ingat lagi AM kene panggil dengan GPK Hem
sebab salah buat latihan matematik pecahan . WTF ?
dan dan ... kene panggil dengan Guru Besar sebab dah fail subjek Sains 4 KALI BERTURUT !
dahsat sungguh AM , kan ? =..=
dalam kelas AM ada 6 kumpulan tau .. agak-agak AM dalam kumpulan mana ?
okay fine .. kumpulan 6 .
ohh kelas saya menang Choral Speaking no 3 peringkat negeri !
HAHA at least ada la jugak AM berbakti pada kelas harapan sekolah ni (--')
_____________________________________________________________________



p/s - at last , AM dapat 4A 1B untuk UPSR .. haha korang tau2 la B tu ape .. dah fail smpi 4 kali =.= 


  spot me ! HAHA .



17 comments:

FYA PELANG! said...

ok fine. sains. same :P

remot213 said...

aku tau kau kat mane ! HAHA ! ;D *classmate , kan ? no wonder la ;p

NURUL NADIAH MAMAT said...

nad duk lam kelas teratas tapi bila exam mmg tempat tercorot...ahaha....

zaman skolah byk kenangan indah... :)

~CiK TiNieY~ said...

Kenangan waktu sekolah memang banyak...

Ni nak ajak AM join tadarus...

http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/07/ramadan-kareem-mari-bertadarus.html

Ibtisam Najmi said...

dulu masa darjah 5, cikgu selalu 'halau' saya keluar drpd kelas.haha
actually sebab saya perlu practice utk math's camp.horay!tak perlu buat homework.lalalalala~

Nur Syazana Mohammed Sani said...

yessss ,. sains ,. zana pun xlepas subjek 2 mase upsr ,. tersangkot pulak 1B ,. PMR pun same ,. sains jugak jadi penghalang ,. tension ! ><

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/is-that-true.html

DanieL AdiE said...

Comel ler...

Eazy Izzuddin said...

got u..
hehe..
sama2 B for sains..
xD

aneff.marhfiz said...

@FYA PELANG!
dislike Sains sejak azali !

aneff.marhfiz said...

@remot213
menang kott ! num 3 la tapi :p

aneff.marhfiz said...

@NURUL NADIAH MAMAT
tmpt corot takpe , jgn cencorot :p

aneff.marhfiz said...

@~CiK TiNieY~
11 tahun kak .. semestinya banyak :)

aneff.marhfiz said...

@Ibtisam Najmi
HAHA syok ehh takyah masuk kelas :p

aneff.marhfiz said...

@Nur Syazana Mohammed Sani
batalkan subjek sainss !!! :p

aneff.marhfiz said...

@DanieL AdiE
thanks :)

aneff.marhfiz said...

@Eazy Izzuddin
HAHA kalau A , dah lama dah jadik doctor :p

fatin syahirah :) said...

haha. alahai, rindu sekolah rendah :(